Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.

Skånsom og effektiv hårfjerning med økologisk HEVI Bodysugaring

Alt efter hvor på kroppen du får fjernet hår, er du hårfri i op til 4 uger. For at opnå det resultat, er den anbefalede hårlængde 4-6 mm på kroppen og 2-3 mm i ansigtet når hårene fjernes, og at du får fjernet hårene med 4-8 ugers mellemrum. Intervallerne mellem hårfjerning afhænger af, hvor på kroppen det er.

Der er forskellen på at få fjerne hår med sukker i stedet for voks
Ved voksbehandling påføres voksen med hårene og trækkes af med papir strips, mod hårene. Hår der har sluppet bunden af hårsækken trækkes ud, men de hår der stadigvæk er fæstnet vil knække nede i hårsækken og vil så vokse ud efter 1 uges tid.


Modsat er det med Sugaring, hvor den flydende sukkermasse påføres mod hårene, får godt fat i håret og trækkes af, med papir strips, med hårets groretning. Når hårene fjernes på denne måde får man også de hår med, der stadigvæk er fæstnet nede i hårsækken. I de fleste tilfælde kommer hårsækken også med ud, hvilket forlænger eller forhindre ny hårvækst.

Hår fjernes på følgende områder:

-

-

-

-

-

-

-

Fra knæ og ned

Hele benet

Bikini

Armhule

Overlæbe/hage

Kinder

Ryg

395,-

495,-

145,-

145,-

125,-

145,-

395,-

I klinikken forhandles Hevi Sugar Scrub, HEVI Aloe Vera og HEVI Bodybalm

HEVI Sugar Scrub anvendes på hele kroppen til at fjerne døde inaktive hudceller et par gange om måneden, det anbefales især dagen før du skal have fortaget en hårfjerning, da det vil gøre behandlingen mere effektiv.

HEVI Aloe Vera anvendes på selve dagen, efter hårfjerning og gerne i dagene herefter. Du kan også bruge det andre steder på kroppen hvor huden er ekstra sårbar eller beskadiget.

HEVI Bodybalm Tilfører intensiv fugt og pleje på huden mellem dine hårfjerninger. Jo blødere din hud er når du kommer til hårfjerning, des nemmere er det at fjerne hårene.

Se vores afbudsregler på prislisten eller under åbningstider