Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.

Nyheder

27. november 2015
BLACK FRIDAY fra 9-18 med rabat på alle vores hudplejeprodukter fra 10-40 % samt rygmassage til 295 kr. og mini ansigtsbehandling til 325 kr.

10. november 2015
Vores kosmetiker elev Julia har i dag været til svendeprøve. Hun bestod med bronze.

12. oktober 2015
HURRA ALTHEA er i dag blevet nomineret af AOA til BYENS BEDSTE SKØNHEDSOPLEVELSE.

24. september 2015
Klinikken får besøg af chefkonsulenten fra Exuviance. Er du en af de mange der står med udfordringer med din hud du har haft svært ved at løse eller har du lyst til at starte op med at anvende Exuviance har du denne dag mulighed for at bestille tid til en gratis hudanalyse af 30 min. varighed.
Formålet med konsultationen er analysere din hud og finde frem til hudtype og et evt. problemet. Efterfølgende kommer vi med produktforslag til dig til dit eget helt personlige Exuviance program. Køber du produkter denne dag giver dig naturligvis 10 % rabat på dit produkt køb og en personlig rabatkupon på 10% til din første Exuviance Ansigtsbehandling.
Der er et begrænsede antal pladser. Du kan kun bestille tid ved at ringe direkte til klinikken.

1. september 2015
Klinikken starter op med salg og behandling i Exuviance. Læs mere om hudplejeserien under produkter.

12. november 2014
ALTHEA åbner en ny klinik i Odder. I de skønneste omgivelser få km syd for Odder by, ser vi frem til at give skønhedspreje og kropsterapi. Klinikken er bemandet af Pernille, der også giver behandlinger i ALTHEA i Århus. Du kan søge ledige tider i online booking.

1. november 2014
Fysiurgisk massør og fysiurgisk idrætsterapeut Pia Mortensen starter i klinikken. Pia har tidligere arbejdet for Romolus i Nordjylland. Pia kommer både til at udføre massage i Althea i Århus, og ud af huset ved firmaaftaler.

1. oktober 2013
Vi lancerer Kosmetisk ansigtsakupunktur i klinikken. Akupunktør og kosmetolog Pernille Høi tilbyder nu også ansigtsakupunktur. Det er en omfattende behandling som indeholder kropsakupunktur, ansigtsbehandling og ansigtsakupunktur. 
Det er en anti-age behandling, der får dit ansigt til at se væsentligt yngre ud allerede efter første behandling, samtidig med at kropsakupunkturen retter op på de indre ubalancer, der måske forårsagede linjer og rynker i første omgang. Se under Kosmetisk ansigtsakupunktur i menuen for mere information.

1. juni 2013
Nu har du også mulighed for at få kostvejledning i ALTHEA af Ernæringsterapeut DET. Inger Nordstrøm, som har lejet sig ind i klinikken. Inger er uddannet på Center for Ernæring og Terapi i København.

 

1. april 2013
Det er nu 15 år siden Pernille Høi åbnede klinik i Århus, først på Harald Jensensvej, som kort tid efter flyttede hun til Kloster Torvet og nu i de sidste næsten 13 år her i ALTHEA i Grønnegade.
Det fejres fredag d. 5. april 2013 med reception fra kl. 13-16.30, alle er velkommen.

 

1. august 2012
Vi har valgt at blive forhandler af decleor, så nu har vi 2 hudpleje serier i klinikken at tilbyde. DECLEOR er et fransk mærke der er kendt for sine lækre og meget virkningsfulde Aromaessencer.
Vi har taget hele serien ind så vi har både produkter til ansigt og krop, samt deres meget lækre herre linie.

 

1. juli 2012
I dag er det 12 år siden ALTHEA åbnede dørene første gang. Det vil vi gerne fejre med et godt tilbud på Massage og Zoneterapi. Kik i din mailboks i slutningen af august hvor vi sender et fødselsdagstilbud til dig.

 

8. maj 2012 - Ny medarbejder
Heidi, der er massør og zoneterapeut er startet i klinikken i dag.
Heidi skal udføre alle vores massage behandlinger og som noget nyt også zoneterapi.

 
 

1.september 2011 - Nye UV produkter fra Henry Tianus
Vi introducere HENRY TIANUS: 

  • Radiance Expert Powder UV 30  - En meget let, ikke-fedtende pudder, der kan bruges som foundation, pudder og solcreme.

  • Radiance expert UV 30 Base - En kompakt, ikke-fedtende creme, der kan bruges som foundation, lys concealer og solcreme.


Se vores afbudsregler på prislisten eller under åbningstider