Følg mig  

 


     
Online Booking        
 

 


SKØNHEDSPLEJE


KROPSTERAPI


v/Pernille Høi

Klinik og butik:

Grønnegade 56
8000 Århus C

Tlf.: 26 21 22 47

Åben efter aftale.


Behandling af Cellulite også kaldet appelsinhud

De fleste kender til det, den bulede ujævne hud, der ligner overfladen på en appelsin. Det ses som ofte på lår, bagdel, hofte og nogle gange også på mave. Men hvad er det egentlig og hvad kan man gøre ved det?Hvad er Cellulite (appelsinhud)

Hvis man laver et tværsnit har du 4 lag. Overhud, læderhud (elastisk bindevæv) fedtlag og inderst muskler. Problemet med appelsinhud kan opstå 2 steder. Enten i læderhuden eller i de bindevævslommer som fedtcellerne ligger i. Årsagen til problemet er, at bindevævet har mistet sin elasticitet og blevet mere stiv. Bindevævet trækker sig sammen og fedtcellerne herunder ophobes og klumper sig sammen og presses ud mod overfladen af huden.

I sådan et område vil blod cirkulationen være nedsat, hvilket forstærker problemet. Det kan være ømt i området og tilstanden kan også give en følelse af tyngde og træthed i benene.

Med en sund livsstil kan du komme langt, og her er daglig moderat motion og en sund varieret kost afgørende. Et tilskud af essentielle olier, herunder er omega 3 er også en vigtig medspiller, da det virker anti-inflammatorisk.

Men nogle gange skal kroppen lige have en hjælpende hånd til at komme Cellulite helt til livs. Her kan den behandling jeg tilbyder i klinikken være en god og effektiv løsning.

 

Behandling af Cellulite (appelsinhud)

Jeg har 2 forskellige behandlinger:

  • Den store udvidede behandling, hvor ultralyd og bindevævsmassage med kop kombineres. Her løsnes bindevævet op og genvinder sin elasticitet og der sættes virkelig gang i blodcirkulationen. Her vil der også være en lille let fedtreduktion.

Ultralyd og bindevævsmassage 

1.200,-

 
  • Den korte behandling kun med bindevævsmassage med kop til vedligeholdelse af resultatet.

Bindevævsmassage med kop

445,-

(Klippekort 5 behandlinger) 

1.925,-

For at forstærke behandlingen anbefaler vi at du sammen med dine behandlinger anvender vores cellulites produkt til hjemmebehandling. Så vil resultatet af behandlingerne komme hurtigere og effekten efterfølgende varer længere.

Se vores afbudsregler på prislisten eller under åbningstider