Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

I mine behandlinger kombinerer jeg, fysiurgisk massage, bindevævsmassage, trigger point og mobilisering af led. Sammensat giver det en effektiv behandling, der sætter gang i blodcirkulationen, dræner bindevævet for affaldsstoffer, løsner op i musklerne og øger bevægeligheden i rygsøjlen. Det har en mærkbar virkning lige umiddelbar efter behandlingen.

Fysiurgisk massagen også kaldet sportsmassage kan både bruges til behandling af konkrete problemstillinger eller forebyggende for bedre livskvalitet.

Generelt

Er du gravid har jeg en speciel massage pude du ligger på, hvor der er plads til den voksende mave. Bestil 60 min. eller 30 min. og skriv ved bestilling at du er gravid.

Hver behandling tillægges 15 min. oven i den angivne tid, til af/påklædning og betaling.

Tilskud til massage via din sundhedsforsikring

Har du en sundhedsforsikring, kan du søge hel eller delvis tilskud til massage ved akut opstående behov. Forsikringsselskabet dækker ikke administration/fakturerings gebyr, så du skal afregne behandlingen hos mig og selv indsende din regning til forsikringen. Ved afregning hos mig sender jeg en kvittering til dig på mail med alle nødvendige oplysninger.

Jeg er RAB registreret ved DAKOBE