Neostrata og Exuviance ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Jeg forhandler og udfører behandlinger i Exuviance, et medicinsk udviklet hudplejesystem, udviklet af læger, som bygger på videnskabelige dokumenterede ingredienser som AHA-syre, retinol, vitaminer og antioxidanter.

Jeg laver både avanceret hudpleje, samt kosmetisk akupunktur og Japansk Lifting.  Alle behandlinger er med Beautyangel collagen lys

Generelt

Hudplejesystemet fra Exuviance er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos kunder. Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer fra Exuviance, som skaber det fantastiske resultat. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces, der accelereres så cellefornyelsen stimuleres.

Avanceret hudpleje terapi, til pleje og vedligeholdelse af huden, kan også gives som et mere koncentreret forløb til behandling af specifikke problematikker. Eks. slap og rynket hud, tørhedslinjer, pigment pletter, rosacea, atopisk eksem, kraftig acne, acne ar, uren hud og åbenstående urene porre. Her anbefaler jeg opfølgende behandling ca. hver 3 uge.

Ved forløb med Kosmetisk ansigtsakupunktur og Japansk Lifting, skal du behandles 1-2 gange om ugen. Jeg anbefaler at du starter med LUX behandlingen, herefter vælger du opfølgende behandlinger. Et tilvalg af Beautyangel collagen lys fremmer effekten af behandlingerne.

Ansigt behandlinger i klinikken