Kosmetisk ansigtsakupunktur

Ansigtsløft med kosmetisk ansigtsakupunktur.

Er en naturlig behandling til hele dit ansigt, når du gerne vil opnå frisk glød i huden, afspænding af muskler, der skaber rynker og  et løft af et slapt og livløs bindevæv.  I denne behandling kombinere jeg krops og ansigtsakupunktur. 

Et sundt alternativ til Botox og fillers.

Generelt

I denne behandling kombinere jeg krops og ansigtsakupunktur. Nålene isættes med en særlig teknik, så du næsten ikke mærker det. Nålenes påvirkning afspænder muskler, der skaber rynker i ansigtet. Dybtliggende bindevæv aktiveres så produktionen af kollagen og elastin aktiveres, det øger hudens spændstighed. Blodcirkulationen og dermed iltningen af celler øges, det giver nyt liv og glød til din hud. Overskydende væske udledes sammen med toxiner og inflammation.
Ansigtet bringes i balance, det er en kraftfuld behandling, med umiddelbart synligt resultat, der både kan ses og mærkes.
Ansigter og det liv vi har levet er meget forskellige, derfor er mængden af nødvendige behandlinger også forskellige. De fleste får mellem 6-8 behandlinger. Jeg ser de bedste resultater når behandlingerne gives 2 gange om ugen. Behandlingerne kan naturligvis også modtages enkeltvis, som et hurtigt boost.

Der er en lille risiko for, at man kan få et lille blåt mærke i forbindelse med behandling.

Ansigtsakupunktur og Japansk lifting giver de samme resultater, så vælg den behandling du bedst syntes om at modtage, du kan også veksle mellem de 2 i et forløb.
Ansigtsakupunktur og Japansk Lifting kan med fordel kombineres med min Retinol A-vitaminsyre behandling.