Japansk Lifting Gua Sha

Japansk Lifting Gua Sha

Ansigtsløft med Japansk Lifting ansigtsmassage. Er en naturlig behandling til hele dit ansigt, når du gerne vil opnå frisk glød i huden, afspænding af muskler, der skaber rynker og  et løft af et slapt og livløs bindevæv. 

Et sundt alternativ til Botox og fillers.

Generelt

Intensiv påvirkning afspænder muskler, der skaber rynker i ansigtet. Dybtliggende bindevæv aktiveres så produktionen af kollagen og elastin aktiveres, det øger hudens spændstighed. Blodcirkulationen og dermed iltningen af celler øges, det giver nyt liv og glød til din hud. Overskydende væske udledes sammen med toxiner og inflammation.
Ansigtet bringes i balance, det er en kraftfuld behandling, med umiddelbart synligt resultat, der både kan ses og mærkes.
Ansigter og det liv vi har levet er meget forskellige, derfor er mængden af nødvendige behandlinger også forskellige. De fleste får mellem 2-6 behandlinger med ca. 1 uge imellem. Behandlingerne kan naturligvis også modtages enkeltvis, som et hurtigt boost.

Ansigtsakupunktur og Japansk lifting giver de samme resultater, så vælg den behandling du bedst syntes om at modtage, du kan også veksle mellem de 2 i et forløb.
Ansigtsakupunktur og Japansk Lifting kan med fordel kombineres med min Retinol A-vitaminsyre behandling.

Bemærk: Har du lige fået botox i ansigtet, kan jeg først behandle dig når lammelsen er ved at aftage, det tager ca. 3-4 måneder.